27 Απριλίου 2016

Ετοιμάζεται η Xiaomi για την παρουσίαση του Xiaomi Mi Max

Αν το μέγεθος δεν αποτελεί καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή συσκευής, τότε γιατί όλη η βιομηχανία βρίσκεται σε έναν αναβρασμό τελευταία, προκειμένου να πληροφορηθεί τις ακριβείς διαστάσεις του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi Max;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, λέγεται ότι θα ικανοποιηθούν στο έπακρο αυτοί οι οποίοι επιθυμούν μεγάλες οθόνες, καθώς το Mi Max θα περιλαμβάνει οθόνη διαγωνίου 6,4 ιντσών, χωρίς ωστόσο η Xiaomi να μας δίνει τις ακριβείς διαστάσεις της συσκευής. Αυτό όμως που μας προσφέρει σε αυτή τη φάση, είναι ένα νέο teaser της συσκευής κατά την έξοδό της από μια τσέπη κανονικού μεγέθους.

Το Androidauthority καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η συσκευή θα καταφθάσει με οθόνη συγκριτικά πιο μεγάλη από αυτές των συμβατικών phablets, ένα συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει έπειτα από τις εικόνες και τα renders που διέρρευσαν στο πρόσφατο παρελθόν. Τέλος να αναφερθεί ότι από τις νέες πληροφορίες που διέρρευσαν μαθαίνουμε ότι το Xiaomi Mi Max δεν θα διαθέτει την εμπορική ονομασία Mi στο μπροστινό μέρος. Προφανώς δεν είναι κάτι το τόσο σημαντικό, αλλά ίσως ικανοποιήσει αυτούς που ανησυχούν για την όλη αισθητική.

Όπως μπορούμε να δούμε και από την φωτογραφία που κυκλοφόρησε, η συσκευή θα χωράει στην τσέπη μας, αλλά δεν είμαστε ακόμη πλήρως σίγουροι για το πόσο άνετα θα είναι το smartphone μέσα σε αυτή. Τέλος, η Xiaomi γνωστοποίησε ότι η συσκευή θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα στις 10 Μαΐου και θα εντάσσεται μεταξύ των συσκευών μεσαίου κόστους της σειράς Redmi και του flagship Mi 5.

Via myphone