23 Μαρτίου 2016

Νέα Σειρά Premium Οθονών Gaming από την AOC

 Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική λέξη «αγών», η  καινούργια σειρά ΑGON συμβολίζει τον αγώνα, τη ρήξη και τον ανταγωνισμό. Αυτά είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά που η AOC, εξειδικευμένη εταιρία οθονών, προβάλλει στη νέα σειρά οθονών gaming.

Η σειρά AGON δημιουργήθηκε για να προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά gaming με τον πιο ιδιαίτερο σχεδιασμό στην ευρεία κοινότητα των επαγγελματιών και των φανατικών gamers.

AGON – Η νέα σειρά Gaming της AOC

Η  AOC προγραμματίζει να παρουσιάσει, εντός του 2016,  δέκα διαφορετικές οθόνες premium τεχνολογίας, με IPS ή TN panels που θα προσφέρουν στους gamers την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Η σειρά AGON περιλαμβάνει standard και κυρτά μοντέλα οθονών με τεχνολογία Flicker FREE που έχει αναπτυχθεί από την AOC. Όλα τα μοντέλα είναι ενισχυμένα είτε με NVIDIA® G-SYNC™, είτε με AMD FreeSync™ τεχνολογία.

ΑGON – Σχεδιασμένη για κορυφαίες επιδόσεις

Οι σύγχρονοι gamers αυξάνουν τη ζήτηση για οπτική ακρίβεια και ποιότητα εικόνας στις οθόνες gaming. Αυτή η διαπίστωση, καθιστά αναγκαία την κατασκευή των οθονών gaming με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με ξεχωριστή σχεδίαση του εξωτερικού περιβλήματος. Η σειρά AGON όμως, αποσκοπεί να ξεπεράσει το status quo.

Γι’ αυτό οι προεπιλεγμένες λειτουργίες των οθονών της νέας σειράς  περιλαμβάνουν: χρόνο απόκρισης 1ms (TN), 144 Hz και υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης, μεγάλη προσαρμοστικότητα, ηχεία και θύρες USB 3.0. Με διαστάσεις που ποικίλουν από 24″ 16:9 έως και την ultra-wide 35″, θα υπάρχουν ακόμα κυρτές οθόνες και αναλύσεις από Full HD έως και 4Κ. Ο συνδυασμός των υλικών στο πίσω μέρος της οθόνης προσδίδει στις οθόνες AGON ένα κομψό και μοντέρνο φινίρισμα, που συμπληρώνει άριστα τον high-end εξοπλισμό gaming.

Η νέα σειρά οθονών AGON παρουσιάζεται σήμερα από την all-star ομάδα Natus Vincere Dota 2 σε εκδήλωση δημοσιογράφων στο Πεκίνο.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς οθονών AGON θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο 2016. Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Σειρά AGON από την AOC
10 νέες gaming οθόνες
G-SYNC και FreeSync
Τεχνολογία AOC Flicker FREE
Εργονομική βάση υψηλής προσαρμοστικότητας
AOC Game Mode
AOC No Input Lag Mode
AOC Shadow Control
Αναλύσεις FHD, QHD και 4K
TN και IPS panels με 144 Hz+
Μεγέθη από 24″ έως 35″
Κυρτές και standard οθόνες