6 Μαΐου 2015

Το ταξίδι ξεκινά – Το BattleHack Athens 2015 έρχεται!


Κάνε την εγγραφή σου στο καλύτερο hackathon της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, δημιούργησε  την εφαρμογή που θα κερδίσει και ταξίδεψε στην Καλιφόρνια για να διεκδικήσεις 100.000 δολάρια και την απόλυτη δόξα.

  • H Aθήνα λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στο BattleHack με σκοπό να αναδειχθεί σε πρωτεύουσα της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της τεχνολογικής υπεροχής στην ευρύτερη περιοχή.
  • Η PayPal και η Braintree δίνουν την ευκαιρία στους τοπικούς προγραμματιστές να βοηθήσουν την κοινότητά τους, να επιδείξουν τις ικανότητες και να μοιραστούν τις ιδέες τους, διαγωνιζόμενοι ενάντια στους κορυφαίους hackers της Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης.
  • Οι νικητές του κάθε τοπικού διαγωνισμού BattleHack θα ταξιδέψουν στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, για να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό του BattleHack (14 & 15 Νοεμβρίου 2015), όπου οι αντίπαλες ομάδες θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων.    
  • Το BattleHack Athens θα διεξαχθεί από τις 10 το πρωί το Σάββατο 30 Μαῒου, έως τις 5 το απόγευμα την Κυριακή 31 Μαῒου 2015, στο “The Hub Events”.
Συγκέντρωσε την ομάδα σου και δήλωσε τώρα συμμετοχή στο BattleHack της Αθήνας: https://2015.battlehack.org/athens