23 Απριλίου 2015

Το Android Wear γίνετε ακόμα καλύτερο

Πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του ένα νέο μεγάλο update για το Android Wear από την Google, επίσημα πλέον έχουμε τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη αναβάθμιση για λειτουργικό που χρησιμοποιείται σε wearables.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, αρχής γενομένης με το LG Watch Urbane. Λίγο αργότερα, θα έχει φθάσει σε όλες τις συμβατές συσκευές.

Με τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση έχουμε την προσθήκη δυνατότητας επικοινωνίας των Android Wear smart ρολογιών με το smartphone του χρήστη μέσω Wi-Fi, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε το Bluetooth. Άρα, έχοντας συνδέσει το ρολόι σας σε ένα δίκτυο Wi-Fi με μόνιμη σύνδεση στο internet και το smartphone σας να έχει πρόσβαση και αυτό στο διαδίκτυο, όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά στο αξεσουάρ που έχετε φορεμένο στον καρπό σας.

Άλλη μία χρήσιμη βελτίωση είναι ότι πλέον οι εφαρμογές μπορούν τώρα να είναι always-on, ώστε να διατηρούνται συνέχεια στην οθόνη του ρολογιού σας, κάτι που έως τώρα περιοριζόταν στην οθόνη που σας έδειχνε την ώρα. Και όσον αφορά τις χειρονομίας του χεριού σας, τώρα έχουμε και την υποστήριξη gestures, δηλαδή με διάφορες κινήσεις του καρπού σας μπορείτε να μετακινείστε στις ειδοποιήσεις σας, να αποκτάτε πρόσβασης στον τηλεφωνικό σας κατάλογο κ.ά. Επιτρέπεται και η αποστολή Emoji.

Τι θεωρείτε ότι λείπει ακόμα από το Android Wear;

Via Myphone