14 Μαρτίου 2015

Η WIND εγκαινιάζει την πληρωμή λογαριασμών μέσω PayPal

Η WIND Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, λάνσαρε τη νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών συμβολαίου, σε συνεργασία με την PayPal, τον παγκόσμιο πάροχο πληρωμών.

Η συνεργασία αυτή συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), μαζί με την εκτενή γνώση της WIND στην τοπική αγορά και τις κορυφαίες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Η WIND είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, με 4,5 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών που προσφέρει, τώρα εξελίσσονται προσφέροντας την ευκολία εξόφλησης των λογαριασμών συμβολαίου μέσα από το άνετο σύστημα online πληρωμών. Oι πελάτες καρτοκινητής WIND F2G και Q έχουν ήδη δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους μέσω PayPal.

Από τις 27/2, οι συνδρομητές συμβολαίου της WIND που εξοφλούν τον μηνιαίο τους λογαριασμό μέσω PayPal, κερδίζουν 5€ έκπτωση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην τιμολόγηση του επόμενου μήνα